Rempur SK
- Namáčanie zeleniny a ovocia do 1% roztoku.
- Pridanie priamo do výrobku
- Znižuje vstup mikrobiálnych nečistôt do výrobku.
- Predlžuje trvanlivosť konečného výrobku.
- Roztok je opakovateľne použiteľný.
- Tekutý prostriedok.
- Balenie: 25 kg kanister, 12 kg
Remsal H+ white
- Namáčanie ovocia a jemnejších druhov zeleniny (šalátu) do 1% roztoku.
- Znižuje vstup mikrobiálnych nečistôt do výrobku.
- Predlžuje trvanlivosť konečného výrobku.
- Veľmi rýchly účinok, už od niekoľkých minút.
- Roztok je opakovateľne použiteľný.
- Práškový prostriedok.
- Balenie: 25 kg vrece.
<< Ošetrenie nepriepustných obalov, čriev pred narážaním
Predĺženie trvanlivosti cukrárskych a lahôdkarských výrobkov, plniek, krémov, cesta, chleba, omáčok >>