Remsal DUO
- Predĺženie trvanlivosti pridaním priamo do výrobku.
- Pre nekyslé lahôdkarke výrobky.
- Pre cukrárske výrobky, krémy, plnky.
- Pomazánky, nátierky, peny, omáčky.
- Ošetrenie postrekom pre pražené výrobky, zemiakové, vaječné.
- Zabraňuje rastu mikroorganizmov.
- Znižuje vodnú aktivitu.
- So zníženým obsahom sodíka.
- Balenie: 30 kg kanister.
Remkona
- Zabraňuje rastu širokého spektra mikroorganizmov.
- Pridaním priamo do cesta, emulgovaných omáčok.
- Balenie: prášková forma – 24 kg kartón
- tekutá forma – 25 kg kanister
Rempur VK
- Pridaním priamo do krému, náplne.
- Znižuje vodnú aktivitu.
- Baktericídny a fungicídny účinok.
- Zabraňuje rastu mikroorganizmov a ničí mikroorganizmy už vo výrobku obsiahnuté.
- Balenie: 12 kanister
<< Úprava chuti a pH
Zlepšenie – predĺženie vzhľadu výrobkov >>